Вентилатор за стена Beper P206VEN600, 40W, 40 см, 3 скорости, Таймер, Дистанционно, Бял

Compare
Print
Out of stock
Вентилатор за стена Beper P206VEN600,...
Вентилатор за стена Beper P206VEN600,...

Description


Вентилаторът за стена Beper P206VEN600 е удобно и функционално устройство, предназначено да осигури ефективно охлаждане и циркулация на въздуха в помещенията. С мощност от 40W и диаметър на вентилационния вентилатор от 40 см, този модел предлага силен въздушен поток, който e перфектен за използване в по-малки помещения.

Вентилаторът разполага с 3 различни скорости на въздушния поток, позволявайки ви да регулирате интензитета на охлаждане според вашите предпочитания. Освен това, той предлага и 3 различни режима на работа, които включват нормален режим, нощен режим и естествен режим. Тези режими варират скоростта и интензитета на въздушния поток, създавайки разнообразни опции за вас и вашия комфорт.

Осцилацията на вентилатора позволява равномерно разпространение на въздушния поток в стаята. Можете да активирате автоматичната хоризонтална осцилация, която ще осигури широк ъгъл на покритие и по-добро разпределение на въздуха в помещението.

Вентилаторът е оборудван с програмируем таймер, който ви позволява да зададете период на работа до 7.5 часа. Това е удобно, особено ако искате да настроите вентилатора да се изключи автоматично след определено време, например преди да заспите или след изтичане на определен период от време.

С включеното дистанционно управление имате пълен контрол над вентилатора, без да е необходимо да се движите. Можете да регулирате скоростта, режима на работа, да активирате или спрете осцилацията и да зададете таймера от разстояние.

Вентилаторът за стена Beper P206VEN600 предлага лесен монтаж на стената, което го прави идеален избор за тези, които искат да спестят пространство в стаята. Той може да бъде поставен в различни помещения като спалня, хол, кухня или офис.

Този вентилатор за стена предлага широка функционалност и удобство, които го правят подходящ за охлаждане и циркулация на въздуха във вашия дом или офис.

- Мощност: 40 W
- 3 скорости
- 3 режима на работа
- Стенен монтаж
- Автоматична хоризонтална осцилация
- Дистанционно управление
- Диаметър: 40 см
- Програмируем таймер до 7.5 часа
- Цвят: Бял
- Тегло: 4 Kg

Product Details

Surface material:
Color:
PACKING: UNIT/CTN:
ЕAN
8056420222999

Reviews (0)

This product has no reviews yet Бъди първият написал отзив за него. От 1 до 5 как би го оценил?
Product added to wishlist
Product added to compare.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.