Ростер за фурна и котлон Edenberg EB-9173, 8 л, Капак с дозатор, Индукция, Мраморно покритие, Черен

Compare
Print
Out of stock
Ростер за фурна и котлон Edenberg...
Ростер за фурна и котлон Edenberg...
Ростер за фурна и котлон Edenberg...
Ростер за фурна и котлон Edenberg...
Ростер за фурна и котлон Edenberg...

Description


Ростерът за фурна и котлон Edenberg EB-9173 е удобен и практичен кулинарен уред, който предлага голям капацитет от 8 литра за готвене на всякакви видове ястия. Ростерът е снабден с капак с дозатор, който позволява лесно овкусяване на ястието по време на готвене.

Този ростер е подходящ за всички видове котлони, включително и за индукционни. Той е с диаметър 38 см, което го прави идеален за приготвяне на големи количества храна.

Ростерът е с мраморно покритие, което го прави изключително здрав и издръжлив, а също така и лесен за почистване. Той е в сив цвят, който придава стил и елегантност на кухнята. Ростерът е без PFOA, което го прави по-безопасен за здравето и околната среда.

Този ростер е идеален за печене на месо, пиле, риба, зеленчуци и други видове ястия. Той е лесен за употреба и предоставя голямо удобство при готвене. Със своите функционалности и висококачествени материали, ростерът за фурна и котлон Edenberg EB-9173 е надежден и дълготраен кулинарен уред, който е необходим във всяка кухня.

- Диаметър: 38 см
- Височина без капак: 13 см
- Височина с капак: 18.5 см
- Диаметър на индукционно поле: 12 см
- Обем: 8 литра
- Висококачествен капак от закалено стъкло
- Дръжка на капака от неръждаема стомана с дозатор
- Идеален за печене, готвене и задушаване
- Подходящи за широка гама котлони: газови, халогенни, електрически, стъклокерамични и индукционни
- Подходящи за готвене във фурна
- Готвене без мазнина
- Подходящ за почистване в съдомиялна машина
- Мраморно незалепващо покритие
- Цвят: Черен

Инструкции преди първата употреба:
Започнете, като премахнете всички етикети, внимателно измийте и изплакнете съдовете с мек почистващ препарат и вода. След това подсушете съдовете с мека кърпа.

Инструкции за почистване:
След готвене оставете съдовете да се охладят до стайна температура. Не се опитвайте да охладите, като наливате студена вода в съдовете за готвене.
Почистете старателно продукта след употреба, за да премахнете всички петна, които могат да се смилат поради топлината при следваща употреба на продукта. Използвайте мек почистващ препарат и мека чистачка. Не използвайте метална чистачка при миене или метални прибори за готвене, за да предотвратите повреждане на незалепващото покритие и металния цвят на съдовете за готвене. Не използвайте абразивни почистващи продукти. Препоръчва се нежно почистване, за да се запази отличното състояние на продукта, поради което трябва да се избягва ежедневното почистване в съдомиялната машина. Производителят препоръчва използването на нискотемпературни програми и некорозивни почистващи препарати при миене в съдомиялна машина.

Product Details

Surface material:
Color:
PACKING: UNIT/CTN:
ЕAN
6920700791739

Reviews (0)

This product has no reviews yet Бъди първият написал отзив за него. От 1 до 5 как би го оценил?
Product added to wishlist
Product added to compare.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.