Steam cooker Klausberg KB 7135

KB 7135
Сподели
Принтирай
Изчерпан
Steam cooker Klausberg KB 7135

Descriere

Храни се още по-здравословно с тенджера Klausberg KB 7135, която включва и приставка за готвене на пара. Малкият размер на тенджерата ще ти помогне да сготвиш вкусна и полезна храна и да си осигуриш разнообразно меню всеки ден. 
Тенджера Klausberg KB 7135 е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която гарантира нейната висока устойчивост на корозия, издръжливост и дълъг живот. 

Топлината се разпределя бързо и равномерно, благодарение на алуминиевата плоча на дъното, което ще ти осигури бързо готвене и запазване на температурата по-дълго време. Дъното се загрява много по-бавно от стените, което позволява идеална циркулация на влажният въздух и готвене при температура по-ниска от тази на кипене. Готвенето на по-ниски температури позволява да се съхраняват минерали, витамини и всички хранителни стойности в храната

Капакът на тенджерата плътно покрива отвора и не позволява на парата да излиза навън, а кондензира в тенджерата. Тенджерата може да бъде използвана с всички източници на топлина - индукционни, газови, електрически, керамични и халогенни котлони, подходяща е и за съдомиялна машина. Ненагряващите дръжки ще запазят ръцете ти и ще ти спестят неприятното чувство от изгарящия допир. 

Detalii ale produsului

Material carcasa:
Culoare:
PACKING: UNIT/CTN:

ЕAN
5902666611352

Reviews (0)

Този продукт все още няма ревюта Бъди първият написал отзив за него. От 1 до 5 как би го оценил?
Product added to wishlist
Product added to compare.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.